Evenemententerrein Marknesserweg klaar voor gebruik

Gepubliceerd op: donderdag 18 april 2019 | 16:30

In verband met de herinrichting van de Deel vinden de grote evenementen dit jaar plaats op het tijdelijke evenemententerrein aan de Marknesserweg. Het terrein is aangepast zodat het voldoet aan de eisen en wensen die voor deze evenementen nodig zijn. Sinds deze week is het terrein klaar voor gebruik.

Nacht van Oranje
Het eerste evenement is er inmiddels neergestreken: de nacht van Oranje. Zaterdag 20 april beleeft het terrein daarmee zijn vuurdoop. De tenten en het podium staan opgesteld in afwachting van een spannende line-up.

Wethouder Wiemer Haagsma: “We hebben er hard aan gewerkt om het terrein op tijd klaar te krijgen. Hoewel het een tijdelijk terrein is, moet alles wel kloppen en veilig zijn. Na het festival kijken we of er mogelijk iets anders of beter kan, maar nu eerst een mooi Koningsfeest.”

IJsseldelta Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met IJsseldelta Business Plaza alle ondernemers uit de regio IJsseldelta een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL