Werkzaamheden Van der Vechtlaan Hasselt uitgesteld

Gepubliceerd op: maandag 17 juni 2019 | 10:00

De werkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe rioolleiding tussen de Van der Vechtlaan en de Prinsenstraat in Hasselt beginnen iets later dan in eerste instantie is aangekondigd. Reden hiervoor is de Avondwandelvierdaagse die van 20 tot en met 23 mei plaatsvindt. De afsluiting van de Van der Vechtlaan wordt uitgesteld naar 24 mei tot en met 5 juni. Het gaat om het gedeelte vanaf de rotonde bij de Boni tot de afslag Van Haersoltelaan. Het verkeer wordt omgeleid.

De nieuwe rioolleiding wordt door het westelijke gedeelte van het bestaande sportterrein gelegd. De aanpassing van het rioolstelsel zorgt in de toekomst voor een betere afvoer van regenwater in de woonwijk. De firma BAM voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Zwartewaterland.

Hinder en omleiding
De Van der Vechtlaan (ter hoogte van huisnummer 80) is van 24 mei tot en met 5 juni afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Tijdens de afsluiting is de bushalte aan de Van der Vechtlaan buiten gebruik. De lijnbus rijdt tijdelijk een alternatieve route.

Meer informatie
Voor algemene informatie over het project kunt u contact opnemen met Onno Alkema van de gemeente Zwartewaterland via T. 14 038. Voor afstemming over de werkzaamheden ter plaatse kunt u contact opnemen met de uitvoerder Harry Wijnbergen via T. 06-2322 7949.

IJsseldelta Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met IJsseldelta Business Plaza alle ondernemers uit de regio IJsseldelta een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL