Werkzaamheden Zwartewaterbrug eind oktober en in november 2019

Gepubliceerd op: donderdag 17 oktober 2019 | 12:00

De provincie Overijssel voert de komende tijd diverse werkzaamheden uit aan de Zwartewaterbrug in Hasselt. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer SPIE. In de laatste week van oktober en in november 2019 wordt een uitgebreide inspectie van de Zwartewaterbrug uitgevoerd. Deze inspectie wordt onder andere uitgevoerd ten behoeve van een later te plaatsen geluidsabsorberende voorziening op de brug.

Bereikbaarheid
Tijdens deze inspectie worden diverse verkeersmaatregelen toegepast. We zorgen er echter altijd voor dat al het verkeer gebruik kan blijven maken van de brug. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt het verkeer via aankondigingsborden op de hoogte gebracht van de mogelijke verkeershinder.

Plaatsen geluidsabsorberende voorziening
Naar verwachting wordt medio 2020 een geluidsabsorberende voorziening op de brug geplaatst. Hiermee geeft de provincie invulling aan de uitspraak van de Raad van State over de geluidsoverlast rond de Zwartewaterbrug. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het project Rehabilitatie Kunstwerken in de provincie Overijssel.

Vragen?
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Bas Hoorn of Rick Makkinga, via 06-46909784 of 06-12986632.

Bron: www.zwartewaterland.nl

IJsseldelta Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met IJsseldelta Business Plaza alle ondernemers uit de regio IJsseldelta een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL