Gemeente Urk: Uitnodiging Ondernemersavond 18 november 2019

Gepubliceerd op: dinsdag 12 november 2019 | 12:25

Graag praten wij u bij
Op deze tweede Ondernemersavond over het nieuwe Binnendijks Bedrijventerrein geven wij een vervolg aan de vorige avond. Welke ideeën hebben wij kunnen vertalen in de eerste plannen? Hoe ziet de stedenbouwkundige visie er op dit moment uit?

Samen kijken we verder Onder het genot van een broodmaaltijd wordt u bijgepraat over de stand van zaken rondom het Binnendijks Bedrijventerrein. Aan de hand van een aantal thema’s gaan we dieper in op de materie en vragen wij u mee te denken over de invulling ervan. Zo komen we steeds dichter bij een opzet van het bedrijventerrein, die past bij haar toekomstige gebruikers.

Denk mee, praat mee over

  • Verkeer
  • Stedenbouw
  • Duurzaamheid
  • Multifunctioneel werkterrein

Waar, wanneer?
Kantine gemeentehuis Singel 9 Urk
18 november 2019 17.45 – 20.00 uur (Incl. broodmaaltijd)
Max. 50 deelnemers

Kom naar deze Ondernemersavond
Opgave vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Stuur hiervoor een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. bedrijfsnaam, contactpersoon, e-mail en telefoonnummer. Pas na bevestiging is uw aanmelding definitief.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Sigrid Bijkerk, medewerker EZ via (0527) 68 99 49.

IJsseldelta Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met IJsseldelta Business Plaza alle ondernemers uit de regio IJsseldelta een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL