Database lokale ondernemers

Gepubliceerd op: dinsdag 31 december 2019 | 12:00

De gemeente Dronten wil bij aanbestedingen zoveel mogelijk lokale ondernemers betrekken bij de diensten, leveringen of werken, waarvoor zij opdracht geeft. Hiervoor is de Database Lokale Ondernemers gelanceerd.

Interesse in opdrachten van de gemeente?
Vanwege de Aanbestedingswet kunnen lokale ondernemers geen voorkeurspositie krijgen voor opdrachten die de gemeente aanbesteedt. Wel is er voor lokale ondernemers de mogelijkheid om interesse kenbaar te maken in opdrachten van de gemeente. Om beter inzicht te krijgen in de lokale ondernemers die op basis van objectieve gronden gevraagd kunnen worden voor het uitvoeren van dergelijke opdrachten is er de Database Lokale Ondernemers. Registreert u zich als lokale ondernemer in de database, dan kan de gemeente hier aanspraak op maken, binnen de mogelijkheden die de Aanbestedingswet biedt. Per opdracht bekijkt de gemeente dan hoe lokale ondernemers kunnen worden betrokken. 

Meer weten?
De Database Lokale Ondernemers vindt u op www.dronten.nl/DLO.

IJsseldelta Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met IJsseldelta Business Plaza alle ondernemers uit de regio IJsseldelta een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL